Vajadus vältida valet on kaasasündinud rike. Katre Ligi.

Sunday, June 12, 2011

Mikser näksib oravaid

bitter, 12.06.2011 13:41

Reformikate suurim puudus on järjekindlusetus oma joonest kinni pidada ja suutmatus oma poisse kriitilistel hetkedel toetada ja tugevus teha vahet deebetil ja kreeditil.

Lähim näide oma joone hägustumisest on isiku tulumaksu vähendamise vaikne äravajumine ja ühtsuse puudumine riigipuukide ohjamisel.( Atoneni ärakõndimine võtmetegelaste hulgast )

Kui olid rasked ajad ja sobiv hetk kõigil riigileival olijatel sissetulekuid vähendada, mindi hoopis elektoraadile meeldivat teed pidi, nagu oleks kesikutega või sotsidega tegu.

Oravapoiste rasked ajad tulevad kohe peale dollari kokkukukkumist, millele järgeb kollaps ka eurotsoonis. Euroopa riigipiiridele hakkab siis taas siginema triibulisi tõkkepuid ja ilma hakkavad tegema Soini taolised uued füürerid. Krooni toestamiseks tuleb jälle sakslastega või rootslastega(eraisikute võlad) kampa lüüa, need aga panevad paika meie suhtumise idanaabriga ega lase venevastasusega enam üles-alla hüpata.

Kas olemasolevatest parteidest eraldub mingi elujõuline derivaat, mis tõepoolest tegeleb reformidega ja annab endale aru, et pensionisüsteem on jätkusuutlikuse koha pealt kuradist ja kes korjab üles roheliste poolt välja käidud kodanikupalga idee, näitab aeg.
Ei välista, et selline seltskond võib koonduda ka Mikseri lipu alla, ei saa ju võrrelda tänast ja veerand sajandi tagust Ansipit ühe mõõdupuuga.

No comments:

Post a Comment