Vajadus vältida valet on kaasasündinud rike. Katre Ligi.

Tuesday, May 3, 2016

Hoia oma usk enda teada või tõmba lesta!


04.05.2016 08:31

„Tapelge nendega, kes ei usu Allahit ega viimset päeva, ei keela seda, mille keelas Allah ja tema Saadik, ega allu tõelisele usule — nendega, kellele pühakiri on antud, kuni nad on toonud pearahamaksu oma käega ning on alandatud” (9.29)
Usun, et tõlge on adekvaatne…Kuna ei kavatse oma käega kellegile pearaha maksta ning ammugi ei soovi, et keegi mu lähedastest oleks alandatud, siis mu isiklik suhe islamiga on ühene - talun seda ohutust kaugusest.
On ülim naiivsus meie riigijuhtide poolt mõelda, et nende targal juhtimisel muutuvad islamiusklikud varjupaigataotlejad sujuvalt kaerajaani tantsivateks eurooplasteks. Tõsiusklik seda ei tee, samast kandist pärit juudid pole integreerunud kohalikega 19 sajandi jooksul. 1948 aastast pole selleks neil ka mingit vajadust, väljaaetud on kodukandis tagasi.
Eestile pole vaja oma Molenbeek’e. Ei ole vaja eeskujusid, kelle lemmiknaised on üheksa aastased. Eestlased ei vaja ka teisi uske, kus 13 aastased imepärasel kombel puusseppmeistri kojas käima peale saavad.
Ka kommunismiehitaja moraalikoodeksis oli positiivseid külgi. Ning mida juudid Hitlerile 33-ndal eriti pahaks panid, oli tema otsus kaotada ära intressid laenudelt. Mis moel ja koguses ma alkoholi tarbin, ei kavatse kellegagi kooskõlastada.
Kuule mees! Hoia oma usk enda teada või tõmba lesta!

1 comment:

  1. Nagu öeldakse, esimene kord on tasuta, aga kui esimene jääb viimaseks? Meil on 1 elu... seda riski ei õigusta miski.

    ReplyDelete