Vajadus vältida valet on kaasasündinud rike. Katre Ligi.

Thursday, May 12, 2016

...siis põgene, vaba laps!

Pilt: Marian Kamensky /Austria/


„…EL varastab meie suveräänsust, murendab meie demokraatiat ja kontsentreerib võimu Brüsselisse. Seda tehakse liikmesriikide ja nende parlamentide arvel, kes ei saa enam teha otsuseid oma kodanike paremates huvides.
12 punkti! Paremini, kui Briti konservatiiv Emma McClarkin pole vist küll keegi selle impeeriumi põhiolemust välja toonud. Mis ka 100% kattub Daniel Cohn-Bendit ning Guy Verhofstadt’i Rahvuslusejärgse Euroopa moodustamise manifestis väljatooduga.
 Selgituseks sobivaks selle üllitise viimased laused:
 On tarvis tõelist revolutsiooni. Euroopa Föderaalne Liit tuleb ellu kutsuda. Selline Föderaalne Liit, mis laseks Euroopal saabuvas rahvuslusejärgses maailmas võimalikult kiiresti oma koha sisse võtta. Riigipead ja valitsused, kes ei soovi seda, on arad, laisad ja lühinägelikud. Raputagem nad nende loidusest üles. Näidakem nende võimetust neile peeglist. Ärgem jätkem neid rahule mitte ühekski päevaks. Liikugem koos teistsuguse Euroopa suunas, tuleviku Euroopa suunas.
Tänaseks EL-i poolt kokkukeedetud kompott on osutunud paljudele raskesti seeditavaks. Maitse üle pole mõtet vaielda. Ja kui läheb sundsöötmiseks – siis põgene, vaba laps!

https://www.tarand.ee/wp-content/uploads/2012/12/e_manifest_prn-1.pdf


Kommentaar eemaldatud kui ebasobiv

No comments:

Post a Comment