Vajadus vältida valet on kaasasündinud rike. Katre Ligi.

Friday, May 3, 2013

"Ainult riigile loota on kurjast"


"Küsisin temalt, kas omab ka mingit kindlustatust ja ta rääkis sotsiaalkindlustusest!"

http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/eestiuudised/endel-lippmaa-arge-lootke-ainult-pensionile-ja-sammastele.d?id=66059938


bitter

03.05.2013 12:15
"Ainult riigile loota on kurjast."

Hästi kirjutatud artikkel akadeemikult...
Riigile lootmine ongi erakordselt rumal mõte, päris lõbus on mõelda, kui meid ümbritsevad elusvormid umbes sama tegutsemismalli omandaksid. Oravad järaksid näiteks 8 tundi päevas pähkleid, osa sellest kannaks mingisse sambasse puuõõnsuses, lootes, et puu veel püsti seisab, kui endal küüned kulunud ja jalad tudisevad.

Tänast aegruumi tajudes oleks paras ellu kutsuda Regressi Partei, kes põhikirjaliselt juba varakult tegeleb homsete probleemidega, kus kõike on vähem peale info ja väetite vanakeste, see on siis noori, puhast toitu, vett ja põllumaad. Ülimalt tõepäraselt ei näe täna sündinud tulevikus mitte mingit pensioni, tänane majandussüsteem on kõik sambad kenasti peeneks jahvatanud ja puru kadunud aegade liiva.

Seega ootaks samaväärseid artikleid inimestelt, kellel igakuised sissetulekud on stabiilselt paarkümmend korda väiksemad kui hr Lippmaal ning keda leidub Eestimaal tuhandete kaupa. Kindlasti on ka neil mõtteid homse suhtes... ja võib-olla on ka asjalikke ja vettpidavaid nõuandeid. 

No comments:

Post a Comment