Vajadus vältida valet on kaasasündinud rike. Katre Ligi.

Saturday, March 23, 2013

Suured sõbrad Hiina ja Venemaa


"Tulemused on mu ootusi kaugelt ületanud,"
Hiina president Xi Jinping ei osanud ilmselt arvata, et venelased Pentagoni kübersõjavõimekuse pärast nii leilis on ja selles plaanis sedavõrd koostööaltid. Selle maja palga peal on nii noori venelasi kui ka hiinlasi, kokku arvavad venelased lääne kübersõdalasi olevat kokku 4000.

Venelastel on hiinlastega ka muid ühiseid muresid, on ju mõlemad riigid saanud aja jooksul oma elanikeks keskklassi kuuluvaid kodanikke, kes mõttelaadilt metsa (vabandust! lääne poole hoiavad) ja sellega õõnestavad praegust embrüonaalset ideed luua vastukaaluks USA-Euroopa teljele Euraasia Liit. Viimasesse kuuluksid Venemaa,Valgevene, Kasahstan, kes isegi on hüpoteetilise valuuta aastaks 2015 välja mõelnud - azio. Nimetatud majandusliidu vastu on huvi ilmutanud ka Iraan! Tihedam läbikäimine Venemaa ja Hiina vahel muudab maailmarahu puudutavate küsimuste otsustamise tänasest hoopis uude piirkonda.

Kokkukukkuva dollari ja euro kolin oleks viiks mõlemad suurriigid üksteisele hingeliselt lähemale, iseasi kui kauaks. Olid ju ka sotsialistid mingi hetk Saksamaal ja N.Liidus omavahel ühiste huvidega suured sõbrad. 
http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet%E2%80%93German_relations_before_1941
"Sõbrad" vahetavad käepigistusi peale Poola jagamist

No comments:

Post a Comment