Vajadus vältida valet on kaasasündinud rike. Katre Ligi.

Monday, November 26, 2012

Venemaal registreeriti Interneti Partei



Venemaal registreeriti novembris ametlikult Interneti Partei ("Интернет Партия Российской Федерации") mis vastavalt uuele Vene föderaalseadusele võib oma kanditaate esitada iga tasandi võimuorganisse.

Oma programmis taotleb partei võimalikult suuremat suuremat internetiseerumisastet riigile, sealjuures ka interneti teel hääletamise võimaluste loomist.

Omapärane on uute liikmete värbamine, neid õpetatakse välja on-line mängu mängides, parimatele leitakse kohad partei ametipostidel ja esitatakse kanditaatidena valimistel.

Mis puutub miitingutesse internetivabaduse piiramise vastu, siis üks juhtfiguuridest Kirill Fedorov on kindel: 50-100 kaupa "väljakutel tammumine" ei ole otstarbekohane ja tõhus meetod. "Netikogukonna huvide eest on vaja seista. Vaatleme iga päev olukorda ja jälgime, keda kanti musta nimekirja.
Kui algab tõesti vabaduse piiramine, järgnevad sellele tõsised tagajärjed, ehk erialane streik, mis võib seisata täielikult venekeelse internetiliikluse. Kui ka see ei avalda valitsusele mõju, tulevad tänavatele sajad tuhanded ja meie koordineerime seda tegevust.
Täielik sõnavabadus ja poliitiline väljendusvabadus on Venemaal hetkel ainult internetis. Ja inimesed ei luba endalt seda õigust võtta." edastas Fedorovi sõnu Lenizdat.ru


http://www.pravda.ru/news/interesting_news/21-11-2012/1135616-web-0/

No comments:

Post a Comment