Vajadus vältida valet on kaasasündinud rike. Katre Ligi.

Tuesday, August 16, 2011

Tuleb ilmselt ka hobuste aeg

bitter, 17.08.2011 00:22

Traktoritega haritakse maad lihtsalt sellepärast, et nii on odavam kui hobustega.3% toidab rahva, et ülejäänud 97% saaks muude asjadega tegeleda. Mõni protsent neist lahendab kindlasti ka kütuseprobleemi, nagu seda tehti Hitleri Saksamaal, kui neil puudus raha vedelkütuste importimiseks.

Väga palju inimesi on ka praegu tööta, kuid sellega on võimalik kohaneda, nagu me seda praktikas näeme. Hoolimata kümnetest tuhandetest töötutest, kelle jaoks on lõppenud ka igasugune riiklik rahaabi, ei maeta neid isikuid ometigi tuhandete kaupa ühishaudadesse.

Lihtsalt paljud inimesed väärtustavad oma isiklikku vaba aega kõrgemalt kui on keskmine 2,5 eurone tunnitasu enamikel saada olevatel töökohtadel väljaspool linnu. Tööl käies tuleb teha veel kulutusi tööle sõitmiseks, väljaspool kodu söömiseks ja nö. normaalse inimese moodi välja nägemiseks. Kuidas nad ikkagi hakkama saavad, vajaks omaette teadustööd,kuid ometigi saavad.

Artikli tugev külg on autori soov ise valmis olla aegadeks, mis tulevad karmimad kui me täna sellega harjunud oleme. Istuval võimul on muidki muresid täna klattida,kasvõi näiteks kellele meeldida, kellele mitte.
Pealegi kui asjad juba tõesti täitsa hapuks lähevad, on naiivne loota, et siis on veel riiki appi kargamas.

On igati tervitatav kui peale Koit Pärna sigineb maale veel hulgaliselt tõeliselt vabu inimesi, kes on suutelised end toitma,katma,soojas hoidma ja järglasi soetama ka tingimustes, kui pole 101 kõige targemat elu-olu ette ja taha korraldamas.

Kui on kokku vajunud valuutad, mille väärtus on määratud mingi seaduspügalaga ja kõige liha teed läinud kõikvõimalikud pensionisambad ning pankurid hoiuste tagastamise asemel käsi laiutavad, tulebki selliste inimeste aeg, nagu selle loo kirjutanud hakkaja mees on.

No comments:

Post a Comment