Vajadus vältida valet on kaasasündinud rike. Katre Ligi.

Saturday, April 14, 2012

Teist korda sama reha otsa?


bitter

15.04.2012 00:45
On enam kui vesiselge, et hulka ratsionaalsem on vahetada kogu Ida-Virumaa mingi asustamata maalapi vastu Vene Föderatsioonis kui nimetatud plaane ellu viima hakata. Idee on sama jabur kui mõte poolekilomeetrisest klaasist ERM-ist, mille ülalpidamiskulusid peaksid meie lapsed maksma hakkama. Mis majanduselu tugevdab paar tuhat maksumaksja kulul elavat isikut venekeelses ja meelses piirkonnas, mille tulevik terendab tulevase Peterburi kubermangu või Autonoomse Ida-Virumaa jurisdiktsiooni all? 

Sama kohtlane tundub ka miljardite toppimine eilse päeva energeetikasse, kus soojuselektrijaama turuväärtus võrdub paarkümne aasta pärast seal sisalduva vanametalli hinnaga miinus lammutamiskulud kuid see on juba teine ooper. 

Meie hästi tasustatud strateegid kujutavad ilmselt ette, et ettenähtavas tulevikus toimub veel mingi majanduskasv, mille numbrid on suuremad kui kehtiva valuuta inflatsiooninumbrid, millega majanduskasvu üldjuhul mõõdetakse.

Arutlus sisekaitseakadeemiast Moskvas või Peterburis, mis säästaks vast üldse ülalpidamiskuludest on juba puhas demagoogia, mis pole isegi mitte naljakas. Maksumaksjana loobuksin parem Teie ülalpidamiskuludest, hr Kross!

No comments:

Post a Comment