Vajadus vältida valet on kaasasündinud rike. Katre Ligi.

Saturday, December 24, 2011

Vene hing nõuab ka vabadust, 2


Sahharovi puiesteel Moskvas toimub üldrahvalik miiting "Ausate valimiste eest". Selle sümboliks said valged lindid ja lilled. Osavõtjaid kandsid valgeid õhupalle kirjaga "Meid puhuti täis". Miitingu korraldamisega oli hõivatud hulk vabatahtlikke, internetis käis korjandus raha hankimiseks .

24.12.2011 17:18
Miitingu resolutsioon. "Ei ühtki häält Putinile"

24.12.2011 16:38
M.Kasjanov: Nõuab erakorralisi valimisi Duumasse detsembris, presidendivalimiste üleviimist aprilli lõppu ja kõigi kandidaatide registreerimist."Moraalselt on režiim juba surnud, võim on juba meie kätes!"

24.12.2011 15:58
K.Kosjakin, Vasakrinde aktivist :  "Kui korraldasime aktsioone, naerdi meid välja, meie ütlesime, tuleb aeg, kus meid on rohkem. Ja nüüd lõpuks on hulk muutunud kvaliteediks....Viimaseks tilgaks said litsakad valimised. Nii nagu nad varastasid meie raha, varastasid nad ka meie hääled. Nad varastavad teie aega iga kord kui mingi vereimeja sõidavad vilkuriga aga teie peate seisma ja ootama...
Nende eesotsas on kaks lurjust - Medvedjev ja Putin....Kui rahvas lõpuks välja tuli, hakkasid nad tõmblema, nagu panni peal,kuid neid raisku uskuda ei saa...Fašistlik võim tunnistab ainult jõudu.Mida saaks reaalselt teha? Kuulutada välja üleriiklk streik, seisata tehased...

M Prohhorov, presidendikanditaat, kes saabus miitingule ilma ihukaitsjateta, lubas võimule saades Duuma üle künda. esineda miitingul ei kavatse
 http://www.gazeta.ru/news/lastnews/2011/12/24/n_2146178.shtml "

I.Jašin, Solidarnost liige: "Kõik teavad, et veetsin  15 arestikambris. Kuid vähesed teavad,et valvurid ja politseinud toetavad meid. Ma sain SMS politseinikult, kes samuti viibib täna siin. Ta tuli ilma kumminuia ja kiivrita. Miilits on rahvaga!

Ilmselt seda viimast pole Venemaal vee tänaseini olnud.

A.Navalnõi;" ..võimu juures on pisikesed arad šaakalid!
Ma näen siin piisavat arvu inimesi, et võtta Kreml ja Valge maja. Aga me oleme rahumeelsed inimesed. Kui see pätikamp  jätkab valetamist ja varastamist, võtame võimu üle. See on meie!
Meie oleme siin võim!
Järgmine kord toome Moskva tänavatele miljon inimest.

24.12.2011 15:16
Rahvuslane V.Jermolajev: lubab, et kui tema mõttekaaslased saavad võimule, "ei hakka nad panema inimesi vangi ainult selle pärast et nad ei meeldi võimule."

Kümmekond päeva tagasi kirjutasin, et venelane on põlvedelt tõusmas ja hakkab selga sirgeks ajama.
Täna, paar tundi tagasi Moskvas:

H.Kasparov:  " Nemad kardavad, meie ei karda enam....

A.Udaltsova:  " Vabadus poliitvangidele!"



http://grani.ru/Politics/Russia/activism/m.194408.html

No comments:

Post a Comment