Vajadus vältida valet on kaasasündinud rike. Katre Ligi.

Saturday, March 5, 2011

bitter, bitterkomm@gmail.com, 05.03.2011 12:18

Asjalik artikkel koos mitte vähem asjalike kommidega.

Parteid panevad silmad kinni ja kõõrutavad valijatele laulu töökohtade loomise vajadusest...kasutades selleks...maksumaksja raha. Valija ei vaja tegelikult töökohtade loomist, need tekivad ise, kui nende loomiseks tegijatele takistusi ei tehta. Parim oleks ühiskonnale kui iga tegija tegeleks sellega, mille vastu iseeneslik huvi ja kompetents tekkinud.

Aeg, kus igaühele on tagatud kohustus tegeleda 8 tundi sellega, mida riik arvas õige olevat, sai otsa. Sõltumata sellest, kas punalipul oli haakrist või viisnurk, vahet pole. Vabaks ei tee töö, vaid võimalus teha tööd kui inimesele meeldivat tegevust.

Autori kujundlik element - naelapüstol- vabastab ühe rohkem inimesi selleks, et inimene saaks tegeleda oma hobidega või perega. Kiviaja inimene kulutas töö tegemiseks, söögipoolise hankimiseks, keskmiselt 5 tundi oma ööpäevast. Tänasel päeval tegeleb otseselt toidu tootmisega 3% elanikkonnast. Ometigi on poliitikuid, kes arvavad, et seda tegevust peaks veel pealt vaatama suurusjärk suurem arv rohelistes vestides tegelasi...

No comments:

Post a Comment