Vajadus vältida valet on kaasasündinud rike. Katre Ligi.

Sunday, February 26, 2017

Sõnapidaja valitu...on lihtsalt aja märk.


Pildiotsingu state and human cartoons tulemus
Pilt:http://www.metablasts.com/human-evolution/

„1934. aastal tegi Päts ränga vea, kui ta ei kaasanud vapse poliitikasse, vaid tegi riigipöörde. See oli suur poliitiline viga, et ta ei võtnud Artur Sirku valitsusse,” nendib Kallas ja meenutab, et on Pätsi juhtumist isiklikult õppust võtnud.

Lugu olekski võinud alata sellest lausest artikli lõpuosas, tegelikult ilmunud loos sai peategelane oma reljeefsete, kuid ka vastuoluliste väljaütlemistega kommenteerijatelt rohkem tuld ja tõrva kui oleks väärinud.

Fundamentaalseid nõukogude süsteemi vastaseid oli siiski enamus süsteemis elanuist, vastasel juhul oleks kokkuklopsitu kokkujooks tunduvalt ohvriterohkem olnud. Ning sellest süsteemist tulnud hr Kallas, kes tunneb põhjalikult ka tänast süsteemi, on geneetiliselt tõsiseltvõetavaim isik ütlemaks välja tänase reaalsuse: “Kui Euroopa Liit tõesti laguneb, oleme tuulte pöörises.”

Aga värsket tuult on kindlasti vaja, pean täiesti ebanormaalseks, et põllumehe amet vajab täna eluspüsimiseks mingeid süsteemseid toetusi. Järelikult on põllumehe toodangu hind vale ja moonutatud. Moonutab seda aga süsteem kus me elame. Seega poleks “tuulte pööris” midagi ebanormaalset. Pigem “Wind Of Changes”, mille Scorpions mällu söövitas.

“Praegusel kujul presidenti ei ole meile vaja. “ Ning veidi maad edasi: “Aga vaikselt mõtlesin samal ajal kogu aeg, et ühe riigijuhi süsteem oleks parem.”
Alles on hr. Kallas Pätsu poliitilise möödalaskmise kohalt oma seisukoha võtnud …ning juba on “ühe riigijuhi süsteem parem” !?
Ja milleks heita tänasele presidendile ette, et ta oskab kindlalt “ei” öelda? President on Eestis esindusisik, maksumaksja soovib eelkõige, et tal tema pärast piinlik ei oleks. Ka maksuraha kasutamise mõttes.

“Kui Le Pen teeb seda, mida ta ütleb – ja viimasel ajal inimesed teevad seda, mida nad on lubanud –, siis läheb Euroopa Liit küll vastu taevast.”
Ja siis! Prantslased lähevad lihtsalt frangile tagasi, sakslased margale, kah õnnetus või asi.
Valijad, kes sellise sõnapidaja poliitiku on valinud, pole sel juhul petta saanud. Vastasel juhul küll!
Eesti keskmine elanik mingit elulist vajadust võimsate arvamusliidrite järgi ei tunne. Ning et ühtäkki on hinnas sõnapidajad poliitikud, on lihtsalt aja märk.

No comments:

Post a Comment