Vajadus vältida valet on kaasasündinud rike. Katre Ligi.

Thursday, August 22, 2013

Justin Petrone ja murdjad loomad metsikus looduses

"60 miili tunniga?! Kuid see on ju võimatu! Ma olen sõitnud ainult 15 minutit!"



http://publik.delfi.ee/news/inimesed/justin-petrone-see-oli-uks-jubedamaid-oid-mu-elus.d?id=66621187

bitter

22.08.2013 10:39
"Politsei põhjendus, miks teeline kinni peeti, oli "ebaühtlane sõit". Kiirus oli Justini sõnul 80 km/h, sest ta oli väsinud..."

Kole tuttav tuleb ette...
Eelmine aasta peeti mind kinni kogunisti kaks korda... aeglase sõidu pärast! Lihtsalt torkasin oma 80-km sõidukiirusega haagist vedades teiste praamilt mahatulnud sõidukite seast silma, kes tavapärase 100-ga,( kui sellega), kulgesid. Esimene asi - nina all torgati alkomeeter ja alles siis hakati tulemustes pettunult auto ümber ringitades võimalikke vigu otsima. (Leiti ka!) Tegelikult olin lihtsalt väsinud ja tahtsin kindlapeale koju jõuda, sellest ka ülearu rahulik sõidustiil.

Teist korda ühe väikeautoga mandril kulgedes venisin lausa 60-70 ga mööda vuhisevate autode hulgas, et alles oleva bensiinitilgaga ikkagi bensukani välja vedada. Ühtäkki oli mul vilkuv patrullauto sabas ja aknalklaasi alla kruvides tõmmati tõmmati ninaga õhku ning kõlas repliik "Ei olegi purjus!.." Alles siis esitleti end ja hakati dokumente küsima.

Seega ei ole hr Petrone kinnipidamine muud kui kerge saagi otsimine murdja poolt, kellele kihvad antud, looduses päris tuntud nähtus.

New-Yorgis nentisin oma võõrustajale,kellega linnas sõitsime, et näe teil siin iga kolmas sohver sõidab linnas, rihmad lahti, kas sellest mingit probleemi ei tehta? Selgitati, et paljalt selle pärast ei tohtivadki politsei kinni pidada, peab olema ka veel mingi põhjus, näiteks mõni tuli ei põle. See, et keegi ebaühtlaselt sõidab, ilmselt piisavaks põhjuseks pole...

No comments:

Post a Comment