Vajadus vältida valet on kaasasündinud rike. Katre Ligi.

Wednesday, July 3, 2013

Euroopat aitaks resetnupp

http://arileht.delfi.ee/news/uudised/andres-arraku-kolumn-arilehes-varske-tuul-euroopasse-tuleb-idast.d?id=66389976

bitter

04.07.2013 09:06
Probleemidega eurobussi võib uusi reisijaid peale võtta, tundlikumad ninad haistavad küll õhus sidurikärsalõhna ja mõtlevad bussipiletist hoolimata, kas neil takso jaoks raha jätkuks...

Ei päästa siin ka valuutakorv. Üks korviomanik andis hiljuti mõista, et mõtleb juba rohkem korvi kui korvi sisu väljaviskamisele ja et puurubladel on raskel ajal rohkem kütteväärtust.

Euroopat aitaks ainult resetnupu kasutamine, mis viiks aega, kus ka iga kohalik puurubla oleks kütteväärtuse alusel vahetatav mingi ajas raskesti juurde tuleva ühiku vastu.On see siis kuld või siis selle elektroonne bitcoini taoline derivaat.
Selline aeg oli Euroopas enne esimest ilmasõda kui piiridel dokumente ei küsitud. Iga puurubla sai kütteväärtuse alusel vahetada kulla vastu ja kel oli aega, vara ja soovi, reisisid kuhu tahtsid. Siis said valitsused enda kätte infomonopoli...
 Tänaseks on infoliiva palju saanud. Kott enam ei pea ja ei aita ka see kui kotisuu nööri valla päästnut sama sidumis materjali kasutades üritatakse kontaktist maaga eraldada.

No comments:

Post a Comment