Vajadus vältida valet on kaasasündinud rike. Katre Ligi.

Sunday, July 29, 2012

Hr Rossi igiliikurit kraadiga inimesed ei kipu kommenteerima...




7 novembril 2011 lekitasin pealkirja all  "... ei või olla!?"  infot, et keegi hr Rossi on kuuldavasti saanud hakkama millegi enneolematuga. http://bitterikommikogu.blogspot.com/search?q=Ros

Tähelepanek, et nikli ja vesiniku kergel kuumutamisel tekkis ei tea kust täiendavat soojust, tehti juba 1998 aaastal http://www.lenr-canr.org/acrobat/FocardiSlargeexces.pdf  ja investor Adrian Rossi palkas  eksperimendi läbi viinud  dr. Focardi konsultandiks.

14 jaanuaril viidi Bologna ülikoolis 50 pealtvaataja juuresolekul läbi uue energiaseadme avalik esitlus. Laborilaual  suutis väikene reaktor pikema aja jooksul välja anda 11kW energiat. Reaktori kütuseks oli niklipulber koos väikese koguse vesinikuga. Kütuse jääkproduktiks oli vask, järgmine element Mendeljejevi tabelis.  Gramm niklit tootis prototüübil 2000 kW energiat.
http://peswiki.com/index.php/Directory:Andrea_A._Rossi_Cold_Fusion_Generator_(E-Cat)
 http://www.lenr-canr.org/acrobat/MacyMspecificso.pdf

Tänaseks on asjad omasoodu edasi arenenud, allpool oleva artikli järgi peaks tuhande dollari ringis maksev E-Cat igamehe seade olema ja aastal 2013 kodutarvikute ketipoest Home Depot kättesaadav.
http://www.freeenergysystems.com/Andrea_Rossi_Discusses_The_E-Cat_Part_2/

No comments:

Post a Comment